Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБорисов дори да спечели, няма да спечели,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър 7/8 твБорисов дори да спечели, няма да спечели,
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Стоянов: Борисов и да спечели, няма да спечели

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър 7/8 тв

" Борисов даже да завоюва, няма да завоюва ", разяснява пред Слави Трифонов проверяващият публицист от " Бивол " Димитър Стоянов, по отношение на изявлението на премиера по какъв начин да гласоподават българите, " с цел да не ядосат вложителите ".

" Беше овладян целият бранш на медиите посредством европейско финансиране, през финансиране от Министерския съвет. При мен е шанс и късмет. Аз имах шанса да познавам хората, които познавам, да ми разрешат да работя с тях, да имам минималните качества, малко храброст, и нещата стават. Всеки се опасява. Смелостта не е неналичието на боязън. Това е шанс да преодолееш страха си. 

Аз съм живял в Германия, влизали са няколко пъти в дома ми, имал съм ежедневни закани от доста високопоставени магистрати. Всеки един член на нашия екип е бил в обстановката, в която съм бил и аз. Имало езапори против нашия екип, напън, предложенияда бъдем купени, на които ние сме устояли, само че доста съществени оферти. 

Да, ние устояваме, някой трява да го прави. В момента това, което се прави е истината да бъде заглушавана. Понякога от субекти, от които не сме очаквали. Например за офшорните компании във великото херцогство в Люксембург.

Цял свят разкрива - това е огромен журналистически консорциум. Пръвата обява беше отдадена на сина на един парламентарен съдияи беше цялостно безмълвие при очевидни обстоятелства. Активи над милион - един заем на компанията, който не се знае по какъв начин се връща. Има жилище в активите на това сдружение. В активите на Люксембургското сдружение има жилище, което се намира зад граница. Чудим се произхода на техните пари какъв е, както и да въртим, сме под тази сума. Значи има различен източник, за който ние не знаем. попитахме го по телефона и не получихме отговор. От бюджетна прехрана не може да се натрупат активи в някакъв данъчен парадайс. Ние не можем да стартираме прокурорска инспекция. Не виждаме дейности от страна на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Най-вероятно ще кажат, че конституционния арбитър се употребява с цялостен престиж, само че офшорната компания е на името на сина му. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР